Wat zijn we ?

Toneelvereniging d'Eglantier uit Serskamp brengt al 40 jaar avondvullende producties op de planken. Vele mensen zijn al die jaren in de weer geweest om jullie steeds weer een leuke avond te bezorgen, even weg te zijn van zorgen en dagelijkse beslommeringen, en we willen hen via deze weg dan ook van harte bedanken voor de jarenlange inzet die onze vereniging gemaakt heeft tot wat ze vandaag is : bloeiend en bruisend van leven !

Wie interesse (en goesting) heeft moet er zeker onze rijke geschiedenis over het wel en wee van onze vereniging eens op nalezen.


Wie zijn we ?

Ons bestuur

Een vaste groep van mensen die zich een gans jaar door inzetten om jullie jaarlijks een absoluut toffe toneelervaring te bezorgen maar ook om het leven binnen de vereniging toffer te maken. Stukken lezen, ze beoordelen, activiteiten en uitstappen organiseren, vergaderen, recepties en feestjes voorbereiden, het takenpakket is uitgebreid !

Acteurs en actrices

De kern van ieder goed toneelstuk zijn de acteurs en actrices natuurlijk. Vele van onze mensen zitten al jaren in het vak, anderen springen nog maar net op het podium. d'Eglantier maakt er een erezaak van om ieder te proberen nieuwe mensen op het podium te brengen om ze van het theaterleven te laten proeven !

Medewerkers

Uiteraard kunnen we ook niet zonder onze medewerkers, toneel is immers meer dan acteren alleen. Grime, decorbouwer, toneelmeester, regisseur, barmeisje, volksvermaker, kuisploeg, ... het zijn maar enkele van de vele taken die bij een productie komen kijken. Gelukkig hebben we steeds heel wat brave zielen die dit graag doen (of zou het toch enkel voor de sfeer zijn !)

Getuigenissen

 • Blij dat ik erbij was! Een gezellig ontspannen namiddag, veel gelachen... jullie hebben da fantastisch gedaan! Chapeau voor de dubbelrol!

 • Top gedaan gasten !!! Wij hebben genoten.

  Wim De Wael, 03/12/2019
 • Deze manskerel heeft zich voorwaar geweldig geamuseerd ende veel gelachen tijdens het schouwspel in Serskamp

  David Van Malderen, 03/12/2019
 • Leuk stuk met een toffe groep spelers die het beste van zichzelf gaven. Wij komen zeker terug !

  Familie Peeters, 04/12/2018
 • Een hele toffe avond beleefd en goed gelachen, bedankt daarvoor. Tot volgend jaar !

  Tom en Sofie, 27/11/2018
 • Puike prestatie van d'Eglantier op de 11 juli viering te Serskamp. Een mooi stukje onderhoudend toneel.

  Bob, 20/07/2016
 • Jammer dat we nog geen foto's zagen van Giëne sex in Seëskam

 • Bedankt aan de hele ploeg voor de puike samenwerking. We gaan alweer een stapje vooruit in ons streven naar ...

  Wim, 31/12/2014
 • Prachtige voorstelling van " Veel beterschap" heb er van genoten. Voor de eerste keer komen kijken naar jullie toneelvereniging. Dit smaakt naar meer.

  Marc Cooman, 07/12/2014
 • Beste, Ik ben afgelopen weekend naar de voorstelling van Familietrekjes komen kijken. Mag ik via u de hele ploeg feliciteren. Prima stuk, prima regie en goed acteerwerk. Mooie zaal ook. Daar gaan jullie nog veel plezier aan beleven. Met vriendelijke groeten Jan Huib Nas directeur Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Lede

  Jan Huib Nas, 02/01/2013
 • Dank voor dit namiddagje lachen! Schitterend gedaan jongens en meisjes! In de pauze had ik zin in een stukje taart bij de koffie, misschien een tip voor de ozndg vongend jaar. 'k heb me in ieder geval goed geamuseerd. Doe zo voort!

  Nancy Van De Walle, 02/12/2012
 • Proficiat aan de hele eglantierploeg voor de schitterende komedie. Het spelplezier droop er af.... het zweet ook.Maar het was echt de moeite!

 • Aan alle medewerkers van The Rose Garden. Van harte proficiat met de geslaagde opvoeringen !

  Wim, 01/12/2008