De kat in de kelder

2024 : Moorddiner

De kat in de kelder, Pol Anrys, Wim Baeyens

Gegroet toneelliefhebbers,

Op vrijdag 31 mei organiseren wij een moorddiner in De Kapelle in de Bruinbeke.
Start van de avond is om 19u30.

Dus d'Eglantier organiseert een diner, een moorddiner dus dat wil zeggen dat er iemand vermoord wordt en dat die moord moet worden opgelost ... tijdens een dineetje. (iedereen nog mee met het concept ;))


Tijdens de receptie leren jullie de verschillende personages kennen die deel uitmaken van het verhaal en surprise: die personages worden gespeeld door jullie!

Maar wees niet ongerust: het is zeker geen vereiste om een steracteur te zijn om het toebedeelde rolletje te spelen. De bedoeling is om tijdens het verloop van de avond vooral goed te observeren en luisteren, en alle tips te verwerken om tot de ontmaskering van de moordenaar te komen.

Het grappige is dat de moordenaar (of liever: degene die het personage speelt) het zelfs niet van zichzelf weet. Het moet vooral heel plezierig en een beetje spannend worden! Het moordspel zal in goede banen geleid worden door Gino.


Alle leden zijn welkom (en hebben voorrang uiteraard), maar ook familie of vrienden. De prijs, na een forse bijdrage van het bestuur, zal 35.00 euro bedragen voor leden (en gezinsleden) en 50.00 euro voor niet leden.

Wat is daarbij inbegrepen?
 - receptie met cava en knabbeltjes
 - volledig menu met:
   - duo van kaas- en garnaalkroket
   - varkenswangetjes met sla en frietjes
   - Dame blanche